ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Απλή διάγνωση, λήψη οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών, προληπτικές εργασίες, συζήτηση για σχέδιο θεραπείας, εμφράξεις (σφραγίσματα), εξαγωγές, προληπτική οδοντιατρική, καθαρισμός, αντιμετώπιση εκτάκτων πριστατικών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:

Στο ιατρείο παρέχουμε θεραπεία, συμβουλές αντιμετώπισης και παρακολούθηση περιστατικών που σχετίζονται με ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα και φλεγμονές των ούλων και του περιοδοντίου διαφόρων αιτιολογιών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

- λεύκανση
- προσθετικές εργασίες από πορσελάνη και υλικά υψηλής αισθητικής
- όψεις ρητίνης
- οτιδήποτε αφορά την επαναφορά της αισθητικής και της φυσικότητας του προσώπου και του χαμόγελου

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Γέφυρες, στεφάνες, οδοντοστοιχίες, προσθετική επι εμφυτευμάτων και οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης δοντιού ή δοντιών που λείπουν.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Περιλαμβάνει το χειρουργικό μέρος της ενδο-οστικής τοποθέτησης του εμφυτεύματος και σε δεύτερο χρόνο το προσθετικό μέρος που είναι η ολοκλήρωση της αποκατάστασης.

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Έτσι ονομάζονται οι θεραπείες στη ρίζα ενός νεκρού ή με φλεγμονή δοντιού, που είναι γνωστές ως απονευρώσεις.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Τοποθέτηση εμφυτευμάτων, χειρουργικές εξαγωγές εγκλειστων και ημιεγκλείστων δοντιών, χειρουργική περιοδοντίου, χειρουργική κύστεων και όγκων, ακρορριζεκτομές.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Συμπεριλαμβάνεται όλο το φάσμα των εργασιών που γίνονται στα παιδικά δόντια, καθώς και εργασίες που αφορούν την πρόληψη.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εφαρμογή ορθοδοντικών μηχανισμών, κλασσικών ή νεότερων με φιλικό χρώμα ή «αοράτων» προκειμένου να αποκατασταθούν προβλήματα σύγκλεισης ή/και αισθητικής.